Zeker weten dat je een huis op Plan Arends kunt betalen?

Wil jij je inschrijven voor een woning op plan Arends in Albergen? Dan wordt vooraf gevraagd of je dat kunt betalen. Die financiële check geeft de verkoper meer zekerheid en jou meer kans op een kavel. Koopman in Albergen doet deze check voor plan Arends geheel gratis en zonder verplichtingen.

Doe een gratis financiële check bij Koopman!

Koopman in Albergen is een onafhankelijk hypotheek-advieskantoor. Wij zijn aan geen enkele bank en geen enkele geldverstrekker verbonden. Wij kunnen geheel vrijblijvend berekenen wat de beste hypotheek voor jou is. Daarna kunnen we professioneel en onafhankelijk verklaren dat jij je nieuwe huis kunt betalen.

Onafhankelijk advies: de beste hypotheek voor jou

Natuurlijk rekenen we vanuit jouw situatie en jouw voorkeuren. We zijn eerlijk over je spaargeld en of je meerwerk mee kunt financieren. En we kijken ook naar financiële voordelen in duurzaamheid en energiebesparing. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wil jij meer kans op een kavel met die gratis en onafhankelijke financiële check? Bel dan het hypotheekteam van Koopman. Of loop langs in Albergen. We gaan graag voor je aan de slag!

Formulier financiële check

Met vriendelijke groet,

Koopman Hypotheekteam

Eric Pouwels
Esther ten Bos
Sander Habing

hypotheken@koopmanalbergen.nl
0546 449 449

ONTWIKKELING

ARCHITECTUUR

BESTEMMINGSPLAN

MAKELAAR